آیا بیماری خود ایمنی درمان میشود FOR DUMMIES

آیا بیماری خود ایمنی درمان میشود for Dummies

آیا بیماری خود ایمنی درمان میشود for Dummies

Blog Article

قند خون: جدول قند خون / قند خون بالا / عدد قند خون نرمال / قند خون بعد از ناشتا / قند خون پایین / درمان قند خون بالا در طب سنتی

افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ حساسیت به انسولین را کاهش می‌دهند،.

انسولین فرایندهایی که باعث تجمع کتون در خون شما شده است را معکوس کرده و همراه دریافت مایعات و الکترولیت ها، انسولین نیز معمولا از طریق وریدی به شما تزریق خواهد شد.

دانه‌های تربچه به‌عنوان یکی از درمان‌های خانگی موثر برای بیماری پیسی و دیگر عفونت‌های پوستی درنظرگرفته شده‌اند. استفاده منظم از دانه‌های تربچه بر نواحی آسیب‌دیده پوست می‌تواند لکه‌های سفید را کم‌رنگ‌کند و با ازبین‌بردن سلول‌های پوستی مرده و تحریک تولید سلول‌های پوستی جدید به خلاصی از عفونت کمک‌می‌کند.

سیستم ایمنی بدن شما از شما در برابر عفونت ها و بیماری ها محافظت می کند. در افراد مبتلا به بیماری های خود ایمنی، سیستم ایمنی بدن به اشتباه به سلول‌ها و بافت‌های بدن حمله می‌کند که گویی مزاحم هستند.

علل فشار خون پایین ممکن است متنوع باشند و به صورت موقتی یا دائمی بروز کند. برخی از علل اصلی فشار خون پایین شامل تغذیه نامناسب، خونریزی، خواب کم، مصرف دارو، بیماری‌های مرتبط با قلب و عروق، عوامل محیطی و روانی و غیره باشد.

سالمندان باید در رژیم غذایی خود از غذاهای سبک و کم کالری استفاده کنند .

عدد قند خون نشان دهنده پیشرفت بیماری و نوع بیماری است، اگر عدد قند خون فرد پایین تر از ۱۰۰ باشد فرد به دیابت مبتلا نیست و میزان قند خون طبیعی است؛ اگر بین ۱۰۰ الی ۱۲۶ باشد پیش دیابت است و آنها مستعد بیماری خود ایمنی درمان قطعی دارد ابتلا به بیماری دیابت در آینده هستند، قند خون بالای ۱۳۰ مبتلا به نوع دیابت یک است و فرد باید خیلی سریع تحت درمان قرار گیرد .

خون، گلوکز را به تمام قسمت‌های بدن برای تأمین انرژی منتقل می‌کند.

به طور کلی می‌توان مکانیسم‌های ایمنی را به دو گروه ایمنی فعال و غیر فعال تقسیم کرد. در ایمنی فعال بدن با عامل بیماری‌زا به طور مستقیم (ایمنی همورال و سلولی) یا از طریق واکسن مواجه می‌شود و در واکنش به آن آنتی‌بادی تولید می‌کند.

زمانی که یک پاتوژن موفق به عبور از سد دفاعی اولیه شد و توانست به بدن راه پیدا کند باید با دومین خط دفاعی غیر اختصاصی بدن مواجه شود.

حدود یک چهارم افراد مبتلا به یک بیماری خودایمنی، بیماری خودایمنی دیگری نیز خواهند داشت – بنابراین نه تنها ژنتیک می تواند خطر ابتلا به یک بیماری خود ایمنی را افزایش دهد، بلکه ژن های شما ممکن است خطر ابتلا به بیماری های دیگری از این دسته هم افزایش دهد.

گاهی اوقات فشار خون پس از صرف غذا کاهش پیدا می‌کند، زیرا روده‌ها به حجم خون بالایی برای هضم غذا نیاز دارند.

در سیستم ایمنی بدن انسان سه نوع مکانیسم ایمنی وجود دارد: ایمنی ذاتی، ایمنی اکتسابی و ایمنی انفعالی

Report this page